met player met speciale natuurbeelden

€ 1.648,- [excl. btw]

[ook huur-/ lease mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op]

RelaxMaker Cinema

De RelaxMaker Cinema is een systeem bestaande uit een moderne videobril met geïntegreerde luidsprekers en een speciale player waarop de bijzondere natuurbeelden staan. De Cinema heeft een extra goede geluidsbeleving door de luidsprekers die eraan vast zitten. De afleiding voor de medewerker is daarmee groot.

Aankoop met retourgarantie

Bent u benieuwd wat de RelaxMaker voor uw organisatie kan betekenen? Dan kunt u ervoor kiezen om de RelaxMaker tijdens een proefperiode van 2 weken te testen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Proces implementatie

Voor de implementatie van de RelaxMaker in uw organisatie/ afdeling kunt u gebruik maken van onze expertise. Om de implementatie soepel te verlopen bieden we u een pakket ‘Proces Implementatie’ aan, met een vaste prijs. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Innovatietraject

Voor grotere organisaties bieden we een innovatietraject aan waarbij gedurende 3 maanden de beschikking krijgt over 3 RelaxMakers met daaraan gekoppeld 3 keer instructie op lokatie. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.