‘Eenvoudig ontspannen met natuurbeelden.’

Wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond dat natuurbeelden medewerkers direct rustiger maken. Organisaties zien het ziekteverzuim van hun medewerkers afnemen. Tevens zien ze een positief effect het rendement en welbevinden van medewerkers. De RelaxMaker blijkt een positief effect te hebben in de strijd om ‘burn-outs’ te voorkomen.

“In Nederland is stress een groot probleem. Niet alleen binnen het bedrijfsleven, maar ook in het privéleven is stress de belangrijkste doodsoorzaak. Daarom is de RelaxMaker zo’n belangrijk instrument. Tevens biedt de RelaxMaker een mooi instrument om de werksfeer binnen onze organisatie prettiger te maken. Dat maakt ons aantrekkelijker voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers. We kunnen ons hier echt mee onderscheiden ten opzichte van andere organisaties in de regio.”


Voor wie?

Bedrijfsartsen bevelen de RelaxMaker aan en verstrekken deze zelf aan zieke medewerkers met spanningsklachten. Maar zeggen ook dat het veel eenvoudiger en beter is als er een RelaxMaker op de werkvloer aanwezig is.

De preventieve werking zorgt voor een hogere productiviteit, minder fouten en minder verzuim. Het werkt eenvoudig, snel en heeft een ongekend effect bij veel mensen om spanning te laten wegvloeien. Na 10 minuten ‘out’ ben je weer helemaal ‘in’..

‘Plug & Play’ videobril voor professioneel gebruik.

Rustgevende natuurbeelden afgespeeld via een eenvoudig te bedienen player die in elke situatie bruikbaar is, maken de RelaxMaker een unieke beleving. Bovendien blinkt de RelaxMaker uit in gebruikersgemak en is hij direct uit de doos te gebruiken. Met een opgeladen systeem kunt u de RelaxMaker een hele werkdag inzetten.

Verschillende mogelijkheden, proefperiode + koop en huurmogelijkheden

Met de RelaxMaker Cinema heeft u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze om de RelaxMaker te huren of te kopen. U kunt ook kiezen voor een proefperiode. Dan kunt u zelf ervaren hoe de RelaxMaker werkt in de praktijk. Wilt u meer weten over de proefperiode, specificaties en koop- of huur-mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Communicatie met collega’s blijft gehandhaafd.

De RelaxMaker is ideaal voor gebruik binnen organisaties. De bril sluit het gezichtsveld niet helemaal af, zodat oogcontact met collega’s mogelijk blijft. Ook het geluidsniveau kan zo worden afgesteld dat collega’s met de gebruiker kunnen blijven praten. Aan de andere kant sluit de RelaxMaker het gezichtsveld dusdanig af dat de medewerker tijdens het gebruik wel even ‘losgekoppeld’ is van de dagelijkse werkzaamheden/ werkplek. De focus ligt tijdens het gebruik vooral op de bewegende beelden op de videobril. Die natuurbeelden zorgen juist voor het rustgevende effect.

Eigen (instructie)films

De player van de RelaxMaker heeft een USB poort waarmee u eenvoudige eigen (instructie)films af kunt spelen, naast de voorgeprogrammeerde natuurbeelden.

Wanneer RelaxMaker gebruiken?

In alle situaties waarin uw medewerkers gespannen zijn en gedurende de dag momenten van ontspanning nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren. Ter vermindering van stress en ter vermindering van de kans op ‘burn-outs’. De RelaxMaker leidt de medewerker af en de speciaal ontwikkelde natuurbeelden hebben een bewezen kalmerend effect. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk effect dat de spanning reduceert.

Schoonmaken & geluid

Uiteraard is de RelaxMaker gemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde brillendoekjes. Deze doekjes zijn voorzien van een schoonmaakmiddel dat geaccepteerd wordt in alle organisaties, ziekenhuizen en tandartspraktijken in Nederland. De RelaxMaker maakt gebruik van ear covers, deze zijn apart bij te bestellen.